Vælg en side

Fordele med Navipair

10% Rabat hos Watski

Få 10% Rabat hos nordens førende webshop for bådejere*.

Skal tovværket udskiftes, eller mangler du ny bundmaling, træolie eller bare nogle reservedele til din båd? Så er det netop blevet billigere, da vi har lavet en god aftale med Watski. For at få rabatten skal du bruge følgende rabatkode ved checkout:

 Rabatkode: navipair

 

 

* Enkelte elektronikprodukter er undtaget fra rabatten (Garmin, Raymarine, Dometic, Minn Kota, Humminbird, Ctek, Deeper, Fusion, Båtsystem, B&G, Simrad, Lowrance, Mente Marine).

Bliv en del af fællesskabet

Download appen gratis her

Navipair fællesskabet

Livet til søs er en leg. Vi mener, at bådreparationer også skal være det. Opgaver og reparationer om bord bør ikke få lov til at afbryde roen og letheden i dit sejlads- eller sejleventyr mere end absolut nødvendigt.

Dygtig og overkommelig assistance kan dog vise sig at være svært at finde, når du har brug for det, især hvis du navigerer i ukendte farvande og lystbådehavne. Vi ved det af egen erfaring.

Derfor har vi skabt Navipair.

Vi tror på, at hjemmet er der, hvor bølgerne er, og ankeret falder.

Vi er sejlere og sejlere i hjertet, og vi kender det stærke fællesskab af bådejere, der deler vores passion for livet til søs.

Kom ombord og bliv en del af vores fællesskab. Download Navipair-appen, og du er godt i gang med endnu sjovere og mere ubekymrede eventyr. 

Du kan følge os her

Private Policy Terms of Service   |   info@navipair.com   |   © Navipair ApS 2022